Zakelijktaxivervoer

Zakelijk Taxi Vervoer

 

Zakelijk Taxi Vervoer

Zakelijk & VIP Taxi Vervoer. Bij LTC hebben we veel ervaring met zakelijk vervoer en weten wij hoe belangrijk het is om ontspannen te reizen. Zo kunt u zich nog even voorbereiden op die belangrijke meeting of nog even die paar telefoontjes afhandelen voordat u op locatie bent.

Met een van onze luxe Audi of Mercedes personenauto’s en een nette gediplomeerde chauffeur wordt u, naar de door u gewenste locatie, vervoerd en kunt u tegelijkertijd rustig werken als u dat wenst. Eenmaal op locatie kunt u met een prettig gevoel beginnen aan uw dag, meeting of seminar.

Moet u vaak vliegen voor uw zakelijke reis en dus ook vaak in de vroege ochtend naar Schiphol met de taxi? Geen enkel probleem wij werken 24/7. Bij LTC kunt u uw reis online reserveren en krijgt daar vaak binnen een uur een bevestiging.

Teven is er bij LTC de mogelijkheid om op rekening te reiden en u krijgt dan een overzicht van al u vervoer per maand. Wij accepteren tevens bijna alle creditkaarten en pinnen. Bel en vraag naar de mogelijkheden.